Logo ijsselenlekstreek.nl
 • Alles
 • (22)
  Evenement
 • (1)
  Bijeenkomst
 • (6)
  Cursus-Workshop
 • (1)
  Kinderevenement
 • (2)
  Lezingen
 • (2)
  Muziek
 • (1)
  Natuur
 • (16)
  Sport
 • (5)
  Theater

Het Satécafé in Lekkerkerk

zaterdag 20 januari 17:00 uur

Nieuw!….Het Satécafé doet Lekkerkerk aan.

Wie kent het niet? Het sateetje. Dat lekkere malse vlees aan een stokje. Voor iedereen herkenbaar, dus waarom daar niet eens wat mee doen dachten de initiatiefnemers van HET SATECAFE. Gezocht werd alleen naar een locatie. En die is gevonden in de samenwerking met café ’t Veerhuys. Met recht een gezelligheids café met een huiskamer gevoel, dus exact geschikt om hun naam te dragen.

De aankomende maanden zal dan ook één keer per maand het café worden aangepast naar het concept van SATéCafé voor een avondje onbeperkt genieten van vers gebakken kipsaté naar eigen recept. En de eerste avond is al op zaterdag 20 januari 2018. Het eetconcept (vers, onbeperkt en betaalbaar) zal zijn van 17.00 uur tot rond 22.00 uur waarbij u kunt kiezen uit het vroege eetmoment of een latere starttijd. Voor reserveringen en verdere info kunt u natuurlijk op de website www.hetsatecafe.nl terecht. Overigens, alleen via deze site kunt u uw tafel reserveren. En, u heeft gereserveerd zodra u een bevestigingsmail ontvangen heeft.

Speciaal voor deze gelegenheid wordt er natuurlijk één en ander veranderd in het café. Maar wel zo dat u toch ook eens merkt hoe het is om in een totaal andere eetlokaliteit/omgeving dan anders smakelijk en betaalbaar te eten. En om dit alles eens te testen in de praktijk is er in december jl. al eens proefgedraaid in ’t Veerhuys. Gewoon om te zorgen dat alles op rolletjes verloopt en het u als gast nergens aan gaat ontbreken.

Wat kunt verwachten in het SATÉCAFÉ?

Als hoofdgerecht wordt ONBEPERKT de HOME MADE kipsaté geserveerd met apart de pindasaus. Maar daarnaast ook een pikante en een zoete saus zodat u uw saté helemaal naar smaak kunt aanpassen. En, natuurlijk is uw hoofdgerecht uit te breiden met een mandje vers afgebakken stokbrood en huisgemaakte kruidenboter, een heerlijke combinatie van drie verschillende voorgerechtjes tot en met een “ijskoud” nagerecht als afsluiting. Speciale wensen? Vegetariërs? Kindermenu? Allemaal geen probleem.

Het satécafé biedt u het onbeperkt kipsaté eten al aan vanaf 14,90 euro tot en met een compleet menu voor slechts € 24.90.

En na 20 januari zijn dus de volgende satécafé momenten in ’t Veerhuys op de zaterdagen 17 februari, 24 maart en 21 april. Wij hopen u dan ook te mogen ontvangen met het satécafé team in een u zeer bekende, maar toch andere omgeving om de heerlijkste malse kipsaté te proberen en proeven. www.hetsatecafe.nl