Logo ijsselenlekstreek.nl


Mila; speelse poes zoekt aandacht

In samenwerking met Dierenopvang Krimpen plaatst de IJssel- en Lekstreek elke week een dier op de site en in de krant.

Van Sandra Kint, dierenopvang Krimpen aan den IJssel.

CAPELLE/KRIMPEN - Mila is een 2 jarige grijs cyperse ex-poes, klein van stuk. Zij is bij ons gekomen omdat de kinderen niet meer naar haar omkeken en Mila heeft wel aandacht nodig. Mila kan omgaan met kinderen vanaf 12 jaar. Ze kan niet bij andere katten of honden. Mila wil graag naar buiten kunnen. Ze is graag bij je in de buurt zijn, is een kroelkont en zit ook graag op schoot, komt tegen je aan staan en kijkt naar je op om te vragen wat ze wil. Ze is aanwezig in huis en vraagt haar aandacht wanneer ze dat wil.
Ze wil door het hele huis kunnen komen en houdt van slapen op de slaapkamer. Deze lieverd zoekt een match voor het leve, dat heeft ze dubbel en dwars verdiend.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren.
Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl.
Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden.

Dierenopvang Krimpen: De Noord 102, 2921 AJ Krimpen aan den IJssel
Telefoon: 088 343 7112

Reageer als eerste
Meer berichten