Logo ijsselenlekstreek.nl


Donker scenario dreigt voor Spirit

Van Gert Visser

Ouderkerk aan den IJssel - Spirit is er in de week van de trainerswissel niet in geslaagd om bij BVCB punten te sprokkelen. De ploeg uit Bergschenhoek was op alle fronten Spirit de baas en won met 3-0. In de eerste minuten was het overigens wel Spirit dat met een vlotte aanval de eerste kans kreeg. Via Timme van Hof en Björn van Dijk belandde de bal op het hoofd van Kevin Guttink die maar net naast kopte. Daarna was het BVCB dat het spel naar zich toe trok en kwam Spirit er nauwelijks meer aan te pas. Spirit was met een goede aanval nog wel dichtbij, maar Eric Jansen raakte de paal. De 2-0 ruststand was dan ook geheel volgens het spelbeeld.

Na rust probeerde Spirit met meer druk op de helft van BVCB op zoek te gaan naar de aansluitingstreffer. Met Ruben Slooff voor Björn van Dijk en Allard Ligthart voor Ferri Rietkerk en lukte Spirit dat wel, maar leidde het slechts tot enkele mogelijkheden. Eric Jansen was nog het dichtst bij een treffer, maar hij schoot over. Uiteindelijk was het BVCB die de 3-0 op het bord zette en Spirit met lege handen naar Ouderkerk liet afreizen.

De ploeg zal zich deze week op moeten richten en komende zaterdag tegen Hellevoetsluis de laatste strohalm moeten pakken. En dan maar hopen dat Papendrecht punten laat liggen. De strijd is zeker nog niet gestreden.


 

Reageer als eerste
Meer berichten