Logo ijsselenlekstreek.nl


Hier is Tika: Ze zoekt een huis met een tuintje.
Hier is Tika: Ze zoekt een huis met een tuintje.

Lieve dame zoekt gouden mandje

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat poes Tika. 

Van Sandra Kint, dierenopvang Krimpen aan den IJssel

Hallo, ik ben Tika, een 9 jarige speelse dame. Ik ben ontzettend graag buiten en ben een goede jager, Een huis met een tuin en buitenruimte heb ik ook echt nodig.

Ik ben een lieve dame, maar ik hou wel van mijn vrijheid. Ik vind het niet zo fijn als mensen teveel aan me zitten, als ik er zin in heb, kom ik vanzelf bij jou.

Ik zou het dan ook waarderen als ik een baasje zou vinden die mij die vrijheid gunt, die begrijpt dat ik mijn eigen wil en eigen ruimte nodig heb en mij ook gewoon zo leuk vindt.

Daarom ben ik ook niet zo goed met kleine kinderen of andere huisdieren. Ik heb een huisje voor mezelf nodig, gun jij mij dat, dan zal je zien wat een lieve meid ik kan zijn!

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken.

Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen.

Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren.

Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl

Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden.

Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken.

Dank voor je begrip!

Reageer als eerste
Meer berichten