Logo ijsselenlekstreek.nl


Spook is niet eng, maar juist heel lief

Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Spook, een senior die graag bij jou komt wonen!

Door Sandra Kint

Krimpen aan den IJssel - Hi, mijn naam is Spook. Ik ben 10 jaar oud en ben een echt avonturier in huis! Ik ben niet dol op dichte deuren, daarom maak ik ze graag open. Makkelijk ben ik zeker, zelfs kinderen ga ik goed mee om! Alleen honden vind ik niet leuk en ook duld ik geen andere katten in mijn huis. Ik ben super speels, enthousiast, nieuwsgierig en vriendelijk. En een gezellige kletsmajoor! Ik klets de oren van je hoofd. En wat ik natuurlijk ook graag wil is gezellig bij je in bed slapen, want ik ben niet graag lang alleen. Ik hou van gezelligheid. Een balkon zou ik ook fijn vinden. Zoek jij een echt speelse kameraad waar je mee kunt lachen? Dan ben ik misschien wel jouw match!
Heeft u interesse in Spook, lees dan snel het onderste stuk hoe u met hem kennis kan komen maken. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt in een kat en een kat kan bieden. Vergeet ook niet duidelijk te vermelden hoe wij jou het beste telefonisch kunnen bereiken. Dank voor je begrip!

Reageer als eerste
Meer berichten