Logo ijsselenlekstreek.nl


Foto: stock

Sprankelend optreden Vocal Group Jade

Capelle - Afgelopen zaterdag sloot Vocal Group Jade het project 60 en 70-jaren muziek af met een sprankelend optreden in theater de Schenkelstee in Capelle.

Het publiek in een uitverkochte Schenkelstee, kon genieten van “gouwe ouwe” nummers. Van Brand new day tot Ain’t no mountain high enough, van Money money money tot I don’t know how to love him, van You’ve got a friend tot Ding a dong: een gevarieerd programma!
Vocal Group Jade, een koor dat wekelijks repeteert in Krimpen aan den IJssel onder leiding van Karin Schipper, was voor deze keer uitgebreid met 23 projectleden. In vijf weken tijd werden,aangevuld met projectleden, zeven nummers ingestudeerd. Naast deze 7 nummers zong Jade nog veel nummers uit eigen repertoire onder begeleiding van Karin op de piano en Henk Elderson op gitaar.
Het publiek zong bij een aantal nummers uit volle borst mee.

Maandagavond 26 juni komen Vocal group Jade en de projectleden nog een keer in actie. Ditmaal met een gastoptreden in de Rudolf Steinerschool in Prinsenland. Het koor Hakuna Matata en Vocal Group Jade verzorgen deze avond vanaf 20.30 uur een optreden.

Reageer als eerste
Meer berichten