Nieuwe gedichtenbundel van Ingrid E. Noppen uit Schoonhoven

Schoonhoven - De alweer vierde gedichtenbundel ‘En nu het stil geworden is’ van Ingrid E. Noppen bevat 95 gedichten, waarin Ingrid haar observatie van al het leven rondom haar, weer vanuit haar ziel heeft trachten te vertalen in poëzie.        

Na de gedichtenbundels ‘Vlinders van Brokaat, ‘Cantates van de wind’ en ‘Wat wil je dat ik je vertel?’, is ‘En nu het stil geworden is’ alweer de vierde gedichtenbundel van Ingrid Eleonora Noppen. Ingrid is in het jaar 1951 geboren in de boeiende havenstad Rotterdam, alwaar zij ook opgroeide. Zij weet niet beter of de pen is altijd haar beste vriend geweest en met grote regelmaat dwalen haar gedachten dan ook af naar haar andere wereld, die voor haar – naast haar enorme visualisatievermogen - onontbeerlijk is om te schrijven. In ‘En nu het stil geworden is’ heeft zij opnieuw getracht haar observatie van al het leven rondom haar te vertalen in poëzie. Of deze bundel de moeite waard is om te lezen, zij laat het oordeel graag aan de lezer.

'En nu het stil geworden is' (106 pagina's, ISBN: 9789463427869) is gepubliceerd via Mijnbestseller.nl.

Het boek is onder andere te koop bij www.mijnbestseller.nl en is binnenkort ook bij Bol.com en de boekhandel te bestellen. Prijs: €12,50.

Over Ingrid E. Noppen

Ingrid E. Noppen werd op 13 juni 1951 geboren in de havenstad Rotterdam. Zij beleefde een boeiende jeugd op het puin van deze stad in opbouw. Zij weet niet beter of de pen is altijd haar beste vriend geweest en met grote regelmaat dwalen haar gedachten dan ook af naar haar andere wereld, die voor haar – naast haar enorme visualisatievermogen - onontbeerlijk is om te schrijven. Inmiddels heeft zij alweer drie gedichtenbundels op haar naam staan, t.w. 'Vlinders van brokaat', 'Cantates van de wind' en 'Wat wil je dat ik je vertel'. Ooit hoopt zij nog een boek te schrijven, maar helaas ontbreekt haar vaak de tijd om zich daar geheel op toe te leggen.

Recentelijk heeft zij haar geboorteplaats Rotterdam verlaten voor een woning in Schoonhoven.

Email:         INoppen@hotmail.com

Website:        http://www.ingrideleonora.nl

Meer berichten