Logo ijsselenlekstreek.nl


(Foto: Jan Trouwborst)
(Foto: Jan Trouwborst)

De Krimpense Zomerweken gaan verder

Krimpen aan den IJssel - De activiteiten van de Krimpense Zomerweken zijn afgelopen maandag weer gestart. Na twee weekjes vakantie staat het team van Synerkri weer te popelen om aan de slag te gaan. Elke dag is er weer een leuke activiteit te doen in Krimpen aan den IJssel, zoals zwemmen, techniekworkshops, bootcamp en films in de Tuyter. Bij een aantal activiteiten is een Synerkripas niet nodig. Kijk voor alle informatie op de website www.krimpensezomerweken.nl.

"De laatste week van de zomervakantie gaan we knallen met een 3-daags evenement", vertellen Sanne de Goede en Karin Pattikawa. Sanne en Karin zijn werkzaam bij Synerkri en zijn verantwoordelijk voor de activiteiten in de zomervakantie. "Ter afsluiting van de Krimpense Zomerweken komt er een heus Vakantiedorp KLAAR VOOR DE START. Wij zijn geïnspireerd door Jeugdvakantieland Rotterdam, waar elk jaar in de zomervakantie enorm veel te beleven is voor kinderen. Wij zorgen voor een Krimpense versie van dit geweldige evenement. De locatie is sporthal de Boog, waar 3 dagen de leukste activiteiten te doen zijn. Zoals een Playstation Event, atletiek -en circusplein, stormbanen, levend sjoelen, crea workshops en heel veel sport -en spelactiviteiten."

Bijzonder zijn de volleybal clinics die op donderdag 17 augustus gegeven worden door de kampioenen Open NK beachvolleybal 2017 Jari Tournier en Cas Westgeest (13 jaar). Geweldig dat deze 2 jongens hun talenten met ons willen delen en andere Krimpense kinderen handige tips en trucs gaan leren!

Het Vakantiedorp is op 15, 16 en 17 augustus van 10.30 uur tot 14.30 uur. Om mee te doen met Vakantiedorp heb je geen Synerkripas nodig. Haal bij de aanmeldkraam je strippenkaart en doe mee!

Onder de deelnemers van Vakantiedorp verloot Synerkri elke dag een Synerkripas seizoen 2017-2018. Een geweldig leuke prijs, want met de pas kan je een jaar meedoen met de leukste activiteiten! Ouders die vragen hebben over de Synerkripas zijn ook van harte welkom. De medewerkers van Synerkri vertellen u graag meer over het aanbod!

Reageer als eerste
Meer berichten