Logo ijsselenlekstreek.nl


Het Huttendorp Lekkerkerk.
Het Huttendorp Lekkerkerk.

Thema Huttendorp Lekkerkerk is deze keer 'Sprookjes'

Lekkerkerk - Van maandag 14 tot en met vrijdag 18 augustus organiseert Stichting Kinderwerk Lekkerkerk weer het jaarlijkse Huttendorp op de oude ijsbaan. Het thema is deze keer 'sprookjes.'

Het programma voor het Huttendorp Lekkerkerk is inmiddels bekend:

Maandag

Op maandag moet je een stempel halen bij de ingang. Daar krijg je de bonnen voor hout en een pallet. Verder ontvang je elke dag een stempel waar je limonade en een snoepje voor krijgt. Je kunt dan beginnen aan het bouwen van je hut. Zorg zelf voor gereedschap zoals hamer, spijkers, zaag. Als je zelf brood meeneemt kun je tussen de middag op het veld blijven eten.

Dinsdag

Dinsdag is een creatieve ochtend. Daarna kun je naar huis om te lunchen en om 13.30 uur start de actiemiddag met verrassingstocht. om 19.00 uur is de feestelijke opening van 35 jaar Huttendorp Lekkerkerk.

Woensdag

Woensdag wordt er gestart met de Sprookjesspellen. In de middag zullen er spellen zijn met water. Zorg dat je tussen de middag zwemkleding en handdoek meeneemt.

Donderdag

Op donderdagochtend is de rommelmarkt. In de middag komt er een artiest optreden en 15.00 uur begint de barbecue. Daarna kunnen de kinderen thuis slaapspullen halen. Om 19.30 uur start de Sprookjesavond onder leiding van Flamingo Drive In Show. Aansluitend is er een disco.

Vrijdag

Op vrijdag wordt er begonnen met het afbreken en opruimen van de hutten. Er is ook een ontbijt in de grote tent.

Inschrijven

Op vrijdag 11 augustus aanstaande kan er nog van te voren ingeschreven worden voor het Sprookjeshuttendorp. Dit kan in de bibliotheek van 19.00 tot 20.00 uur. De kosten voor een paspoort kosten dan 12,50 euro waarmee je heel de week mee kan doen.

Lukt het niet om op vrijdag naar de bibliotheek te komen? Op maandag 14 augustus begint het Huttendorp op de oude IJsbaan in Lekkerkerk vanaf 10.00 kan je dan ook een paspoort of dagkaart kopen. Een paspoort kost dan 13,50 euro. Wil je alleen maar een dag meedoen, dat kan ook. Iedere dag kan je een dagkaart kopen in het Huttendorp.

Meer weten?

Meer weten over Huttendorp Lekkerkerk? Kijk dan op de facebookpagina van Stichting Kinderwerk Lekkerkerk:

www.facebook.com/kinderwerklekkerkerk

Reageer als eerste
Meer berichten