Woningmakelaar van het Jaar

Zuid-Holland - Van Herk Makelaardij heeft op 9 november maar liefst twee prijzen in ontvangst mogen nemen tijdens de finale van de Woningmakelaar van het Jaar. Het kantoor ontving zowel de Verkoopmakelaar Award als de Aankoopmakelaar Award voor de provincie Zuid-Holland. Woonconsumenten bepaalden de winnaars van de provinciale publieksprijzen. Organisator Vastgoed reikte zes nationale en tientallen provinciale awards uit. In totaal lieten meer dan 7.000 tevreden klanten hun stem achter.

Van midden augustus tot en met eind oktober konden klanten stemmen op de makelaar die hen goed had geholpen. Tevreden huizen(ver)kopers lieten niet alleen hun stem achter, maar ook een waarderingscijfer en een review. Dankzij de grote steun van haar klanten won Van Herk Makelaardij uit Krimpen aan den IJssel zowel de Verkoopmakelaar Award als de Aankoopmakelaar Award in de provincie Zuid-Holland. Het kantoor won van maar liefst vijf andere genomineerden: MTV Makelaardij te Den Haag, Van der Panne woning- en bedrijfsmakelaardij in Nieuwerkerk aan den Ijssel, Slingerland Makelaardij uit Reeuwijk, Van der Hoek Makelaars Oosvoorne en De Leeuw Makelaardij uit Leiden. 

Bent u benieuwd naar alle makelaars die in de prijzen vielen? Ga dan naar www.woningmakelaarvan hetjaar.nl/winnaars-2017.
 

Meer berichten
Shopbox