Foto: Pexels.com

Drummers van Drumschool Drumpunt wellicht dakloos...

Krimpen aan den IJssel - Drumschool Drumpunt wordt met sluiting bedreigd. De gemeente Krimpen aan den IJssel heeft namelijk besloten het gebouw Big Bear te verkopen. Dit voormalig jongerencentrum is op nu nog het onderkomen van Drumpunt.

De beslissing van de gemeente Krimpen aan den IJssel om het pand te verkopen zou ervoor kunnen zorgen dat Drumpunt (en ook trompetterkorps Oranjegetrouw) per 1 januari 2018 op straat komen te staan.Volgens Jeffrey Mayer van Drumschool Drumpunt is het in Krimpen aan den IJssel bijna onmogelijk om een geschikte ruimte te vinden. 'Ook heeft de gemeente geen oor naar eventuele voorstellen voor gebruik van bestaande bouw (de oude muziekschool en het Onderdak)', laat Jeffrey weten. 'Drumpunt heeft een sterke maatschappelijke functie binnen de gemeente Krimpen aan den IJssel. Niet alleen voorziet de school in een groeiende vraag naar drumles op maat, maar Drumpunt houdt zich ook bezig met het lesgeven aan kinderen met een functiebeperking. Dit mag natuurlijk niet stoppen.'

Oproep

Mocht er iemand in of rond de gemeente Krimpen aan den IJssel weten of er een geschikte locatie is voor Drumschool Drumpunt, dan kun je contact opnemen door te mailen naar Jeffrey@drumpunt.nl of telefoonnummer 06 4186 4897.

Meer berichten
Shopbox