Foto: Jan Kok

De kroon op het werk...

Krimpen aan den IJssel - Burgemeester Martijn Vroom heeft tijdens de nieuwjaarsbijeenkomst op maandag 8 januari Jer Ponsen uitgeroepen tot 'Krimpenaar van het jaar' en de 'Burgemeester W. van Waningpenning' aan EHBO Vereniging Krimpen aan den IJssel.

Burgemeester Martijn Vroom van gemeente Krimpen aan den IJssel: "Jer Ponsen verdient de titel 'Krimpenaar van het jaar', omdat hij zich jarenlang verdienstelijk heeft gemaakt voor de Krimpense samenleving. Binnenkort stopt hij – vanwege zijn gezondheid – met zijn activiteiten. Jer Ponsen is voorzitter van de Lokale Omroep Krimpen, Stichting Trouw aan Oranje, Comité 1940-1945 en bestuurslid van Stichting Fair Chance. Jer is actief bij het Repair Café, de Belbus en Tafeltje Dekje. Daarnaast was hij 28 jaar raadslid voor de VVD in Krimpen aan den IJssel."
Daarnaast heeft burgemeester Martijn Vroom, net voor aanvang van de nieuwjaarsbijeenkomst, de Burgemeester W. van Waningpenning uitgereikt aan de EHBO Vereniging Krimpen aan den IJssel. Dit vanwege hun bijzondere bijdrage aan de 6-minutenzone in Krimpen aan den IJssel.


Binnen een jaar heeft de vereniging reanimatiecursussen verzorgd, waardoor er nu in Krimpen genoeg vrijwilligers zijn die slachtoffers van een hartstilstand kunnen helpen. De EHBO vereniging gaat in 2018 herhalingscursussen verzorgen.

Meer berichten