Dijkgraaf Hans Oosters genomineerd voor Beste Lokale Bestuurder

Capelle/Krimpenerwaard - Hans Oosters, dijkgraaf van het hoogheemraadschap van Schieland en de Krimpenerwaard, is genomineerd voor Beste Lokale Bestuurder 2017. Binnenlands Bestuur heeft dit op vrijdag 5 januari bekendgemaakt. Stemmen kan tot maandag 15 januari.

Binnenlands Bestuur maakt ieder jaar de Beste Lokale Bestuurder van het Jaar bekend. Op basis van een onderzoek onder alle lokale bestuurders van Nederland is Hans Oosters een van de tien genomineerden voor de titel Beste Lokale Bestuurder van het Jaar 2017.

"Oosters, dijkgraaf en voorzitter van de Unie van Waterschappen weet het maar al te goed: klimaatveranderingen hebben grote invloed op het waterbeheer in Nederland. Oosters weet dit onderwerp in heldere en eenvoudige taal voor het voetlicht te brengen en zet klimaatbeleid om in een concreet pakket van maatregelen. Hij wordt beschreven als iemand die binnen de organisatie van hoog tot laag communiceert, belangstelling toont, meeleeft en meevoelt. Als voorzitter laat hij voldoende ruime voor opvattingen maar weet hij ook snel tot de kern van een onderwerp te komen, daarbij geholpen door zijn grondige waterschapskennis", aldus Binnenlands Bestuur.

Wilt u op hem stemmen? Dat kan via de link www.bestebestuurder.nl. De winnaar wordt op donderdag 18 januari bekendgemaakt in het provinciehuis van Noord-Brabant.

Meer berichten