Foto: Kelly van Rooijen

Succesvol weekend voor Judoclub Krimpenerwaard

Krimpen - Afgelopen weekend is er door Judoclub Krimpenerwaard acte de présence gegeven op een viertal toernooien in Nederland en België.

Op zaterdag wisten Tanya Trouwborst en Evy Seeger het podium te halen bij het Kattenkoptoernooi in Nieuwerkerk aan den IJssel. Tanya mocht het goud mee naar huis nemen en coach Justin Ruissen zag verder Evy zilver als beloning winnen.

Bij het Open Zuidland werden zaterdag, onder leiding van coach Tom Blansjaar, nog 3 medailles veroverd. Marrick Meijers won goud, Noa van Rooijen en Jesse de Bruin behaalden op dit zware toernooi zilver.

Dianne Stolk wist haar goede vorm wederom een vervolg te geven. Na succes in Finland en op het Nederlands kampioenschap onder 21 jaar werd nu in België bij het Open Tori een gouden medaille toegevoegd aan de erelijst.

Op zondag kwamen enkele judoka's namens JCK uit op het toernooi in Berlicum. Na het succes op zaterdag wist Marrick Meijers ook hier goud met zeer overtuigend judo in de wacht te slepen. Julie Vennink sloot, mede dankzij de coaching van Marrick en tips/support van clubgenote Noa, het weekend af voor JCK met een zilveren medaille.

JCK liet afgelopen weekend zien dat judo echt een teamsport is! De successen werden gezamenlijk gevierd en geven veel vertrouwen richting de laatste maanden van het seizoen.

Meer berichten