Burgemeester Cazemier nam het eerste exemplaar in ontvangst. (Foto: Janet de Graas)
Burgemeester Cazemier nam het eerste exemplaar in ontvangst. (Foto: Janet de Graas) (Foto: Janet de Graas)

Nieuw programma Theater Concordia is bekend

Krimpenerwaard - Het nieuwe programma van Theater Concordia in Haastrecht is bekend! Deze week wordt de nieuwe programmafolder in de brede regio verspreid. Burgemeester Cazemier nam het eerste exemplaar in ontvangst.

Voorzitter Jan Hogendoorn: "Met trots presenteren wij de nieuwe programmafolder van ons theater. Ook dit seizoen hebben we weer een afwisselend programma voor alle leeftijden. We trappen het nieuwe theaterseizoen dan ook af met de feestelijke Concordia Parade, op vrijdag 14 september. De toegang is gratis."

Naar Haastrecht komen dit theaterseizoen onder andere talentvolle cabaretiers zoals Yora Rienstra, Sjaak Bral, Steven Brunswijk en de nieuwe talenten van de Cameretten Finalistentoernee.

Verder zijn er mooie toneelvoorstellingen van Debby Petter, 'Ma' naar het boek van Hugo Borst en natuurlijk van De Schijnwerper en klinkende muziekvoorstellingen vullen het programma verder in: Salonorkest MasQué, De Dijk, Tiny Little Bigband, Tributes van Pink Floyd, Fleedwood Mac en U2, The Kik is terug, Lavinia Meijer, Harry Sacksioni, Blues Festival en een Ierse avond in samenwerking met de Haastrechtse Kring.

Er zijn kinder- en de jeugdactiviteiten, zoals Dikkertje Dap, Alfred J. Kwak, een Fifa-toernooi, tienerdisco, Joris Lutz komt voorlezen en Circus Acrobatico. En natuurlijk het altijd drukbezochte Repair Café, Country Café en het Nieuwjaarsfeest.

Meer berichten