"Voor jong en oud was er wel wat te beleven", schrijft fotograaf Jan Trouwborst die er sfeer ging proeven en mooie foto's ging maken. En die eitjes smaakten weer heerlijk!
"Voor jong en oud was er wel wat te beleven", schrijft fotograaf Jan Trouwborst die er sfeer ging proeven en mooie foto's ging maken. En die eitjes smaakten weer heerlijk! (Foto: Jan Trouwborst)

Dat waren weer heerlijke eitjes!

Krimpenerwaard - "De kippen van uw eieren ontmoeten, kennismaken met de melkkoeien die de melk van de kaas produceren. En natuurlijk kakelverse Stolweitjes en Stolweide kaas proeven." Het kon allemaal afgelopen weekend tijdens de open dag bij de Familie Snoek bij boerderij De SnoekVliet in Stolwijk.

Er waren leuke kraampjes met streekproducten uit de Krimpenerwaard. Kinderen konden eieren versieren, koe melken, lekker sprinken op het springkussen en knuffelen met de ezels.

Het werd een gezellige dag. "Voor jong en oud was er wel wat te beleven", schrijft fotograaf Jan Trouwborst die er sfeer ging proeven en mooie foto's ging maken. En die eitjes smaakten weer heerlijk! 

Meer berichten