De prijsuitreiking.
De prijsuitreiking. (Foto: pr VC Krimpen)

Veel enthousiasme tijdens beachvolley toernooi bij VC Krimpen

Zaterdag 7 juli was de dag voor vele jeugdspelers bij VC City Bril Krimpen die rood omcirkelt in de agenda's stond. Na wekenlange trainingen op het zand van VCK Beach, het beachvolleybal terrein van VC Krimpen naast Big Bear, was het deze zaterdag tijd voor het eindtoernooi.

Krimpen - De woensdag ervoor speelde de jongste jeugd reeds hun wedstrijden, deze dag was de beurt aan oudste CMV en ABC jeugd. Vele spannende wedstrijden volgde. Ook wethouder sport, Arjan Neeleman, was aanwezig om met eigen ogen te aanschouwen hoe enthousiast het beachvolleybal in Krimpen wordt beoefend. Ook de prijsuitreiking was in zijn handen, iets wat zeer werd gewaardeerd door de spelers en speelsters en aanwezige ouders.

"We weten dat we hier dit seizoen voor het laatst terecht kunnen in verband met de op handen zijnde verkoop van Big Bear, Vanaf komend seizoen zijn we dus druk op zoek naar een nieuwe geschikte locatie waar we onze beachvelden kunnen opbouwen", aldus bestuurslid Patrick Schmitt.

"Je ziet hoe enthousiast de jeugd maar óók onze senioren gebruik maken van deze locatie, beachvolleybal is naast een leuke sport namelijk ook een laagdrempelige manier om sportief met elkaar bezig te zijn. Alleen dit beachseizoen hebben we al 6 nieuwe leden mogen verwelkomen!"

De vakantieperiode zal voor velen nog avondjes beachvolleyballen worden, eind augustus zal het volleybal worden voortgezet in Sporthal De Boog waar vanaf dan het zaalseizoen weer begint.

Voor meer informatie over de vereniging of om eens enkele malen kosteloos mee te trainen kijkt u op www.vckrimpen.nl.

Meer berichten