Foto:

Kater Flash maakt graag ommetje

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze week is dat Flash, een onwijs lieve kater van 1 jaar oud. Flash is dol op aandacht en vindt het heerlijk om bij jou te komen kroelen. Flash is gewend om buiten te komen en gaat dan graag een ommetje maken, een jager is het echter niet, dus je hoeft niet bang te zijn dat hij dagelijks zijn trofeeën thuis komt brengen.

In huis volgt Flash jou graag overal waar jij gaat, als jij tv kijkt ligt hij graag naast je op de bank en als jij gaat slapen komt hij graag bij jou op bed liggen.

Flash is vanwege financiële redenen bij zijn vorige eigenaar weg gegaan. In het verleden heeft Flash wat last van zijn blaas gehad, ook wel stuvite(blaasgruis) genoemd. Hier krijgt hij nu speciaal voer voor, waardoor Flash er geen last meer van heeft.

Heb jij voor Flash een leuk huis met tuin, waar hij zelf in en uit kan lopen zodat hij ook buiten op avontuur kan gaan? Woon jij een rustige buurt waar Flash zonder gevaar voor eigen leven op avontuur kan gaan? En heb jij voldoende tijd om deze lieve kroelkont aandacht te geven? Lees dan onderstaande tekst even door en hopelijk kunnen jullie snel kennismaken!

Het is niet mogelijk om zonder afspraak te komen kijken. Stuur een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl voor een kennismakingsgesprek.

Meer berichten