Surinaams swingen bij het Springerparkconcert in Schoonhoven

Schoonhoven - Zondag 5 augustus 2018 wordt het weer ouderwets swingen in het Springerpark in Schoonhoven. Vanaf 15:00 uur is daar Torarica met muziek die perfect past bij de huidige tropische temperaturen. Deze Surinaamse muziekgroep weet hoe ze een feestje moet bouwen! Ze houdt de Caribische, Zuid-Amerikaanse en Latijns-Amerikaanse muzikale tradities levend en voegt daar een eigentijds tintje aan toe. Stilzitten is er niet bij dit keer!

Wie houdt van Zouk, Salsa, Merengue, Kaseko, Chutney, Hindipop, Bollywood, Soca, Calypso, K-Dance, Soul, R&B, Funk, Disco, Pop, Reggae, Bazuinkoor, Koraal, of zich gewoon graag muzikaal laat verrassen, laat deze zondagmiddag niet aan zich voorbijgaan…Voor wie niet bekend is met het concept: iedereen is van harte welkom en de toegang is gratis. Neem gerust uw vrienden, een kleedje of een stoeltje mee! Kegelhuis De Engel verzorgt de catering, dus een koud drankje is altijd binnen handbereik. Tijdens het concert gaat de organisatie met de pet rond voor een vrijwillige bijdrage.

Alvast voor in de agenda:

Op zaterdag 1 september organiseert Stichting Schoonhoven Klassiek het jaarlijkse Oude Haven Concert! Met in de middag een gezellig kinderconcert en in de avond het bijzondere concert met diverse artiesten die samen zorgen voor een sprookjesachtige ervaring. Binnenkort volgt hierover meer informatie. Houd de website in de gaten: www.schoonhovenklassiek.nl.

Meer berichten