Foto:

Emilia is gezellige kletskous

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Emilia van zes jaar oud. Zij is bij ons afgestaan wegens de allergie van haar oude eigenaar. Dit mooie zwarte poesje kijkt in het begin even de kat uit de boom, is ze eenmaal gewend dan is ze ook graag bij je in de buurt, een gezellige knuffelige kletskous. Ze kwam in haar vorige huis dagelijks buiten in de tuin en is zo is ons verteld een goede jager.

Emilia houdt niet van jonge drukke kinderen, honden of andere katten in huis. Buiten zoekt ze zelf wel uit welke katten ze wel leuk en welke ze niet leuk vindt. Emilia is dol op eten en vindt het dan ook leuk om binnen verrijkt gevoerd te worden door middel van voerpuzzels. Snoepjes is zo uiteraard ook gek op en ze vindt het een leuk spelletje om achter snoepjes aan te rennen die je 1 voor 1 weggooit. Emilia is zeer speels. Mag Emilia bij u buiten komen spelen? Lees dan hieronder hoe u contact met ons op kunt nemen voor kennismaking.

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Meer berichten