Speelweek Krimpen aan de Lek gaat van start

Krimpen aan de Lek - Nog maar een paar nachtjes slapen en dan is het eindelijk zover! Alle kinderen van Krimpen aan de Lek en omgeving kunnen dit jaar met stichting Krak mee op onze safari tijdens onze speelweek!

De voorbereidingen zijn al in volle gang, van maandag 20 augustus tot vrijdag 24 augustus opent ijsclub Thialf zijn deuren voor ons zodat wij er daar samen een groot feest van kunnen maken!

Zoals elk jaar is het hoogtepunt van de speelweek het huttendorp. Kom gezellig bouwen met je papa, mama, opa, oma, vriendjes en vriendinnetjes. Iedereen mag meedoen, maar kijk wel goed uit voor je vingers. Vind je het bouwen een beetje afgezaagd, of is het niks voor jou? Geen nood, want er zijn nog veel meer leuke activiteiten. Als je alvast even wilt kijken wat we allemaal voor jullie in petto hebben, dan kun je een kijkje nemen op onze website: www.stichting-krak.nl.

Op maandag 20 augustus kun je je van 9.30 tot 10.00 nog inschrijven voor een weekkaart voor de hele speelweek. De kosten hiervoor bedragen €12.50 per kind. Wil of kun je niet de hele week? Dat is geen probleem. Je kunt je ook inschrijven voor losse dagdelen. Dit bedraagt €1.50 per dagdeel per kind.

Voor actuele data, tijden, nieuwtjes en andere informatie kunt u ten allen tijden terecht op onze website en onze pagina's op Facebook en Instagram. Dus houdt ons goed in de gaten!

Komen jullie gezellig met ons de beest uithangen?

Tot binnenkort!

Meer berichten