Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus is de jaarlijkse Speelweek in Ouderkerk. (Foto: Janet Baan)
Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus is de jaarlijkse Speelweek in Ouderkerk. (Foto: Janet Baan) (Foto: )

Feest in Ouderkerk tijdens de jaarlijkse Speelweek

Ouderkerk aan den IJssel - Nog even en dan start de Speelweek in Ouderkerk aan den IJssel! Van dinsdag 21 tot en met zaterdag 25 augustus is er veel te doen en te beleven op het veld aan de Rozenlaan.

Op de openingsdag wordt natuurlijk de Speelweekvlag gehesen en gaan de ballonnen de lucht in. Daarna gaat het echt beginnen en dat gebeurt met een Feestdagen-dag. Alle feestdagen worden op dezelfde dag gevierd. Kom paaseieren maken met de Berekuil of doe mee aan de Sinterklaas-speurtocht. 's Avonds is de Kinderrommelmarkt. Woensdag leer je van alles over dieren en kun je golfen met GOLFTEAM RAAK!. En de kinderen kunnen blijven slapen tijdens het Tentenkamp. Gek op waterbanen? Dan vind je de Waterspelen op donderdag vast tof. Vrijdag is een sportieve dag, met spelletjes en verschillende sporten. Maar het is ook de dag van de Playbackshow. Tijdens de laatste dag, het Zaterdagspektakel, lijkt het wel kermis in Ouderkerk. Er zijn gave attracties, zoals een draaimolen en een kartbaan.

Deze week wordt in het dorp het programmaboekje bezorgd. Je kunt het programma ook vinden op www.speelweek.com. En vergeet niet de facebookpagina te volgen: facebook.com/ouderkerkspeelweek.

Meer berichten