Foto:

Zazou wil zonnen en spelen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze week is dat Zazou een lieve dame van bijna 10 jaar oud. "Nadat jij mijn vertrouwen gewonnen hebt zal ik graag met je komen kroelen en bij je op schoot komen liggen. Tot die tijd heb ik liever dat je mij met rust laat zodat ik aan jou en mijn nieuwe omgeving kan wennen. Bij mijn vorige personeel kon ik lekker zonnen en spelen in de tuin, dit wens ik dan ook bij mijn nieuwe personeel."

"Verder geef ik de voorkeur aan een huis zonder andere katten of huisdieren en zonder jonge kinderen. Wel graag iemand die vaak thuis is, aangezien dit de reden is dat ik niet bij mijn vorige personeel kon blijven wonen. Gun jij mij de tijd om aan mijn nieuwe omgeving en aan jou te wennen? Heb jij een rustig huishouden met veel aandacht voor mij en een tuin? Hopelijk kunnen wij snel kennis maken!"

Afspraak

Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Om er zeker van te zijn dat jij en de kat een goede match zijn, nemen we graag de tijd om een uitgebreid en zorgvuldig kennismakingsgesprek met je te voeren. "Wij verzoeken je vriendelijk om hiervoor een afspraak te maken met ons door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl."

Meer berichten