Inwoners Krimpen aan de Lek jagen op miljoenen in Miljoenenjacht

Krimpen aan de Lek – Vijftig inwoners van Krimpen aan de Lek uit postcodegebied 2931 strijden om prijzen tot wel vijf miljoen euro in tv-show 'Postcode Loterij Miljoenenjacht'. Zij wonnen bij de Postcode Loterij een felbegeerde studioplaats in de spelshow die Linda de Mol presenteert. Of inwoners uit Krimpen aan de Lek daadwerkelijk in de prijzen vallen, is zondag 16 september vanaf 20.00 uur te zien bij RTL 4. 
 
Nienke (38) uit Krimpen aan de Lek is één van de gelukkigen die afreist naar de studio in Amsterdam: "We vinden het zo leuk om dit mee te maken. Ik ga samen met mijn schoonmoeder naar de studio en we kennen het programma heel goed. Mocht het zover komen dat ik naast Linda de Mol aan de desk het finalespel mag spelen, dan speel ik op verzoek van mijn vrouw met koffernummer elf. Helaas kan ze er zelf niet bij zijn, maar ze brengt vast geluk!"
 
Kans op geldprijzen tot wel 5 miljoen euro
De vijftig inwoners van Krimpen aan de Lek zijn samen met inwoners van negen andere wijken uit heel Nederland aanwezig in de studio. Eén van de 500 aanwezigen maakt kans de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats aan de desk naast Linda de Mol om het 'Gouden Koffer Spel' te spelen. Door koffers te openen, maakt de finalist kans op een geldbedrag dat kan oplopen tot wel vijf miljoen euro.
 
De uitzending van 'Postcode Loterij Miljoenenjacht' met daarin de inwoners van Krimpen aan de Lek is zondag 16 september van 20.00-21.30u bij RTL 4 te zien.
 
 

Meer berichten