Informatieavond over yoga en gratis proefles

Krimpen aan de Lek -  Op maandag 10 september organiseert Jordens Fysio Medisch Centrum in Krimpen aan de Lek een informatieavond over yoga. De informatieavond wordt verzorgd door Toiny von Fischer Weikersthal van Eigen-Wijs-Yoga. Met ingang van 3 september geeft zij wekelijks yogales bij Jordens Fysio Medisch Centrum. Tijdens de informatieavond bespreekt Toiny wat yoga precies inhoudt en voor wie het geschikt is. Tevens is het mogelijk om direct een proefles te volgen.

Yoga in het kort

Waar yoga vroeger nog weleens als zweverig werd bestempeld, zo is het tegenwoordig voor een breed publiek een populaire manier om rust te vinden in alle hectiek van het dagelijks leven. "Deelnemers aan mijn lessen krijgen de tools om eigen balans en rust, maar ook energie en kracht terug te vinden. Iets waar zeer veel mensen tegenwoordig baat bij hebben, omdat ze kampen met spanning of onrust." Aldus Toiny von Fischer Weikersthal. "Tijdens de informatieavond bespreek ik hoe yoga helpt bij het vinden van kracht, ontspanning, soepelheid, evenwicht en energie. En hoe het je leert om je eigen grenzen te verkennen en te respecteren."

Informatieavond bijwonen of proefles volgen

De informatieavond op maandag 10 september start om 19.15 uur en is gratis bij te wonen. Aanmelden is noodzakelijk en kan per mail (info@jordensfysio.nl), telefonisch (0180-398929) of aan de balie van Jordens Fysio Medisch Centrum. Ook is het elke maandag in september mogelijk om een gratis proefles te volgen. Hiervoor kunt u zich rechtstreeks aanmelden bij Eigen-Wijs-Yoga. Kijk op www.eigen-wijs-yoga.nl voor alle informatie en contactgegevens.

Meer berichten