Het toernooi leverde 3000 euro voor Fair Chance op. Foto: PR
Het toernooi leverde 3000 euro voor Fair Chance op. Foto: PR (Foto: )

Mooie opbrengst bij golftoernooi De Vrienden

De Vrienden van... heeft op vrijdag 7 september een golftoernooi gehouden om geld op de te halen voor het goede doel: Fair Chance uit Krimpen aan den IJssel. Deze stichting zorgt er ieder jaar in december weer voor dat circa 150 kinderen uit gezinnen die het minder breed hebben een mooi Sinterklaascadeau krijgen.

krimpen aan den ijssel - Het golftoernooi kon op heel veel animo rekenen. Vele bedrijven uit de regio die dit toernooi sponsorden en er deden zeventig mensen mee met dit toernooi die streden om de felbegeerde wisseltrofee.

Team Eyecatcher, de filmmakers mocht deze uiteindelijk in ontvangst nemen. Aansluitend volgde een lopend buffet waarbij ook een loterij en een een velling werd gehouden met diverse prijzen. Aan het einde van de avond mocht stichting Fair Chance een cheque van drieduizend euro in ontvangst nemen.

Stichting De Vrienden van... bestaat uit een groep vrienden met het hart op de goede plek.

Door middel van kleinschalige activiteiten als Sinterklaas of dagje uit in de zomervakantie wil Fair Chance ertoe bijdragen dat ook kinderen voor wie er geen financiële middelen binnen de gezinssituatie voorhanden zijn, iets hebben om naar uit te kijken.

Meer berichten