Bandleden van Blue Grass Boogiemen
Bandleden van Blue Grass Boogiemen (Foto: PR foto)

De Blues Grass Boogiemen komen naar Lekkerkerk

Lekkerkerk - Ze stonden in 2016 al eens op het North Sea Jazzfestival en hebben hun 25-jarig bestaan gevierd in een vol Paradiso in Amsterdam. Op 7 oktober staan ze zowaar op het podium in de muziekzaal van Amicitia. De Blue Grass Boogiemen staan voor het beste wat Nederland qua authentieke rootsmuziek te bieden heeft. Niet voor niets kregen ze de bijnaam de ambassadeurs van de Blue Grass.

Al vijfentwintig jaar brengen ze: ‘High-energy bluegrass at its finest’. Robert-Jan Kanis (zang-gitaar), Arnold Lasseur (zang-mandoline-gitaar-viool-dobro), Aart Schroevers (zang-contrabas) en Bart van Strien (zang-banjo-mondharmonica-viool) toerden de afgelopen vijfentwintig jaar niet enkel door Nederland, maar door heel Europa en Amerika. Ze deelden de podia met diverse groten uit de bluegrass- en countrymuziek en brachten reeds vijf albums uit.

Het concert vangt zondag 7 oktober om 15:00 uur aan in de muziekzaal van Amicitia. Kaartjes zijn online te bestellen via www.amicitia-lekkerkerk.nl. Telefonisch reserveren kan ook via 0180 661667.

Meer berichten