Op 6 oktober is er een Open Huis. (Foto: PR)
Op 6 oktober is er een Open Huis. (Foto: PR) (Foto: Photographer: Marlonneke Willemsen - MAW Productions)

Sfeer proeven in Geerestein

Ouderkerk - Zorgpartners Midden-Holland houdt op zaterdag 6 oktober in wooncomplex Geerestein aan de Burgemeester Neetstraat in Ouderkerk aan den IJssel een Open Huis met tal van leuke activiteiten. Iedereen is tussen 10.00 en 14.00 uur van harte welkom om langs te komen en kennis te maken met Geerestein.

In de kern van het dorp Ouderkerk aan den IJssel ligt wooncomplex Geerestein. Dit recent gerenoveerde complex bevat 66 seniorenwoningen (huur en koop) voor 55-plussers en is van alle gemakken voorzien. Men kan hier zelfstandig wonen, gezamenlijke activiteiten ondernemen, eten met buurtbewoners en zorg op maat krijgen, en dat allemaal onder één dak. Tijdens het Open Huis op zaterdag 6 oktober kunt u ook in Geerestein de appartementen zonder afspraak vrijblijvend bezichtigen.

Naast rondleidingen door diverse huurwoningen, zijn er ook diverse activiteiten. Sandra Snoeij (Koffie-Tijd Dame) is aanwezig om bezoekers de hele dag te entertainen. Om 10.30, 11.00, 11.30 en 13.00 uur worden gratis (stoel)yoga lessen gegeven. Daarnaast is er advies van de pedicure en informatie van Stichting WON. Maak kennis met diverse verenigingen; kom biljarten, sjoelen, klaverjassen of rummikuppen. Daarnaast staan de medewerkers Thuiszorg, woonconsulenten en klantadviseurs van Zorgpartners voor u klaar om u onder andere te adviseren op het gebied van wonen.

Meer berichten