Foto:

Mara en Kruimel zoeken rust

Krimpen aan den IJssel - De IJssel en Lekstreek zet iedere week een asieldier van dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Ben jij op zoek naar twee lieve poezen? Dan is dit koppel van moeder Mara (11) en dochter Kruimel (10) misschien wel iets voor jou! Mara en Kruimel zijn in het asiel terecht gekomen omdat hun vorige eigenaar wegens gezondheid niet meer voor hen kan zorgen.

Het duo heeft baat bij een rustige woning zonder andere katten en/of andere huisdieren en zonder kinderen. Als je hen de tijd geeft om te wennen en jou in vertrouwen te nemen dan zul je hier twee ontzettend lieve kroelkonten aan hebben. Beide dames zijn wat verlegen en kijken de kat uit de boom, bij Mara breekt het ijs net wat sneller. Beide zullen als je het vertrouwen gewonnen heb, op den duur bij je op de bank en het bed komen liggen of op schoot natuurlijk!

Heb jij een gouden mandje voor deze twee lieve kroelkonten? Lees dan snel onderstaande tekst even door en hopelijk kunnen jullie snel kennismaken!

Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Wij verzoeken je hiervoor een afspraak te maken door het sturen van een mail naar krimpen@dierenbescherming.nl. Geef in de mail een korte omschrijving van je woonsituatie, gezinssamenstelling en wat je zoekt.

Meer berichten