Foto:

Wandel ook mee voor de Voedselbank voor Dieren 010

Krimpen aan den IJssel - Natalija Kondrasjowa is voor haar studie aan Hogeschool Rotterdam het project WOEF gestart. Op zaterdag 17 november kunnen mensen (met of zonder hond) meedoen aan een wandeling in Krimpen aan den IJssel voor de Voedselbank voor Dieren 010.

Natalija organiseert de wandeling samen met Uitlaatservice Jessy Dogs uit Krimpen aan de Lek. Natalija: "Ondanks de welvaart in Nederland, worstelt een deel van de bevolking met deze vraag. Deze groep huisdierbezitters leeft namelijk onder de armoedegrens, waardoor het niet altijd mogelijk is voldoende voedsel voor een huisdier te kopen, met hongerleed tot gevolg. Om dit onnodige hongerleed onder huisdieren te verminderen, zijn er in ons land gelukkig voedselbanken voor dieren opgericht. Een daarvan is Stichting Voedselbank voor Dieren 010, actief in Rotterdam en omgeving. Deze stichting zamelt dierenvoer in en geeft dit voer aan huisdierbezitters die dat zelf niet kunnen betalen. En met project WOEF dragen wij daar graag ons steentje aan bij! Project WOEF is in het leven geroepen om meer dierenliefhebbers te betrekken bij het verminderen van hongerleed onder huisdieren. Dit doen wij onder meer door verschillende acties te houden, georganiseerd door onze projectleden. Dit keer organiseert projectlid Uitlaatservice Jessy Dogs een heerlijke wandeling voor mens en hond. Tijdens deze wandeling kunnen de trouwe viervoeters in alle vrijheid rennen, springen en met elkaar spelen, waar iedere dierenvriend ongetwijfeld van zal kunnen genieten. En u bent van harte uitgenodigd om met ons mee te lopen, met of zonder hond!"
De wandeling vindt plaats op zaterdag 17 november 2018, tussen 13.00 en 15.00. Verzamelen om 12.30 bij Breeka, gelegen aan Cornelis Gerardus Roosweg 20 te Krimpen aan den IJssel. Deze locatie is ook het eindpunt van de wandeling. Er is geen limiet voor het aantal wandelaars: hoe meer zielen, hoe meer vreugd! Deelnemers moeten wel op de dag van de wandeling een zak dierenvoer naar keuze inleveren bij de organisatie. Let er hierbij wel op dat de houdbaarheidsdatum van dit dierenvoer niet verstreken is en dat de verpakking niet eerder is geopend, omdat Stichting Voedselbank voor Dieren 010 dit anders niet aanneemt.
Het doel van project WOEF is om uiteindelijk aan 50 kilo aan dierenvoer te vullen in volle dozen en te overhandigen aan Stichting Voedselbank voor Dieren 010. Aanmelden voor de wandeling op 17 november kan door te mailen naar info@jessydogs.nl.

Meer berichten