Foto: Jack Monde

Het Beste Sportidee van Krimpenerwaard

Krimpenerwaard - Op dit moment beweegt 37% van de inwoners boven de 19 jaar van Krimpenerwaard onvoldoende. Daarnaast heeft 50% van de inwoners ouder dan 19 jaar overgewicht. Wanneer we al deze mensen aan het sporten en bewegen kunnen krijgen, kunnen we zorgen dat de hele Krimpenerwaard gezonder en vitaler wordt.

De wedstrijd

Om te zorgen dat al deze mensen gaan sporten en bewegen heeft Team Sportservice Krimpenerwaard in samenwerking met RTV Krimpenerwaard een wedstrijd uitgeschreven: het Beste Sportidee van Krimpenerwaard. Alle verenigingen uit de Krimpenerwaard kunnen deelnemen door hun idee uiterlijk 9 november in te sturen via de website (www.teamsportservice.nl/krimpenerwaard). Wanneer alle ideeën binnen zijn zal Team Sportservice Krimpenerwaard een selectie maken van vier verenigingen die het beste idee hebben. De vier geselecteerde verenigingen zullen zendtijd krijgen bij RTV Krimpenerwaard om hun idee onder de aandacht te brengen. Tenslotte komen vertegenwoordigers van de vier ideeën bij elkaar in de studio van RTV Krimpenerwaard voor de prijsuitreiking en zal bekend zijn welke vereniging het 'Beste Sportidee van Krimpenerwaard' heeft!

De winnaar

De vereniging die uiteindelijk het 'Beste Sportidee van Krimpenerwaard' heeft, ontvangt een geldbedrag van €500,- en daarnaast ondersteuning vanuit Team Sportservice Krimpenerwaard voor de realisatie! Het geldbedrag zal worden ingezet om het idee uit te voeren en te zorgen dat zo veel mogelijk inwoners bereikt worden om te gaan sporten. Het uitvoeren van het idee bij de vereniging zal worden vastgelegd en uitgezonden op RTV Krimpenerwaard, waardoor alle inwoners op de hoogte kunnen blijven van het 'Beste Sportidee van Krimpenerwaard'.

Wilt u meer weten over de wedstrijd of uw idee indienen? Kijk dan snel op: https://jouw.teamsportservice.nl/krimpenerwaard/nieuws/het-beste-sportidee-van-krimpenerwaard/

Meer berichten