Zinzondag VVP op zondag 18 november in Lekkerkerk

Lekkerkerk - Op zondagmiddag 18 november spelen Joyce Schoon en David Gast op uitnodiging van de VVP afdeling Lekkerkerk en omstreken de bijbelse voorstelling over “De stem van zand en sterren”.

Izaäk en Rebecca maken de balans op van hun leven. In de verwarring van zijn ouderdom worstelt Izaäk met zijn herinnering aan het offer van Abraham. Rebecca vertelt over haar jeugd, de ontmoeting met Izaäk en de geboorte van hun zonen. Met het publiek deelt Rebekka haar overpeinzingen. Haar tweestrijd en verlangen naar eenheid klinkt door in de vragen die ze stelt. Beiden proberen de stem van God te verstaan. Zo zoeken zij naar de zin en onzin van hun leven.

Het spel van Izaäk en Rebecca wordt afgewisseld met zang en clownacts, als publiek word je meegenomen in de actualiteit van hun levensvragen. Hun vragen en emoties zijn herkenbaar voor de mensen van nu.

De zinzondag begint om 15.00 uur en vindt plaats in de Grote of Johanneskerk, Kerkplein 4 in Lekkerkerk. De toegang en de koffie en thee zijn gratis. Na afloop is er een open schaalcollecte. In de directe omgeving is er voldoende gratis parkeerruimte.

Voor meer informatie kunt u bellen 0180-662721 of mailen naar adrivanvliet@planet.nl.

.

Meer berichten