De Krimpenaar van het jaar 2017.
De Krimpenaar van het jaar 2017.

Wie wordt Krimpenaar van het jaar 2018

Krimpen aan den IJssel - Elk jaar wordt tijdens de nieuwjaarsreceptie de Krimpenaar van het jaar bekend gemaakt. Deze persoon ontvangt uit handen van burgemeester Martijn Vroom de Guldemont-oorkonde. Ken je iemand die het verdient om de Guldemont-oorkonde 2018 te ontvangen? Draag deze persoon dan voor!

Krimpen aan den IJssel - De oorkonde wordt toegekend aan inwoners van de gemeente Krimpen aan den IJssel die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor een instelling, een groep mensen of een individueel persoon.
Heb jij iemand in gedachten die volgens jou voor de Guldemont-oorkonde in aanmerking komt? Stuur dan een e-mail gericht aan het college van burgemeester en wethouders naar gemeente@krimpenaandenijssel.nl, onder vermelding van 'Guldemont-oorkonde'. In deze e-mail omschrijf je kort de persoon die je op het oog hebt en de redenen waarom je vindt dat deze persoon de Guldemont-oorkonde verdient. Je kunt ook een brief schrijven naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 200, 2920 AE Krimpen aan den IJssel.

Tot 30 november 2018 kun je iemand voordragen. Het college laat zich bij de toekenning adviseren door het Guldemont-comité.

Meer berichten