De Sint en zijn pieten komen weer naar Krimpen aan den IJssel. (Foto: Wijntjesfotografie.nl)
De Sint en zijn pieten komen weer naar Krimpen aan den IJssel. (Foto: Wijntjesfotografie.nl) (Foto: Wijntjesfotografie.nl)

De Sint komt ook naar Krimpen aan den IJssel!

Krimpen aan den IJssel - Sinterklaas en zijn pieten komen dit jaar weer naar Krimpen aan den IJssel. Op zaterdag 17 november varen zij met de stoomboot naar de haven bij Ross Lovell, Korenmolen 1. Kom jij samen met je broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes naar de haven? En zing je dan weer uit volle borst mee met de Sinterklaasliedjes?
Vanaf 12.30 uur begint het programma in de haven. Om even voor 13.00 uur gaan we heel hard Sinterklaasliedjes zingen, zodat Sinterklaas en de pieten ons kunnen horen en zich welkom voelen in Krimpen. Om 13.00 uur komt het gezelschap met de stoomboot aan in de haven bij Ross Lovell. Na het welkomstwoord van burgemeester Martijn Vroom neemt de Sint samen met zijn pieten genoeg tijd voor de kinderen die naar de haven zijn gekomen.
Na het programma in de haven zijn er 's middags in de aula van het Krimpenerwaard College twee Sinterklaasvoorstellingen. De voorstellingen zijn inmiddels uitverkocht.

Meer berichten