Alle kunstenaars kregen als goedmaker voor de spanning een lekkere traktatie.
Alle kunstenaars kregen als goedmaker voor de spanning een lekkere traktatie. (Foto: pr)

Winnaar 'Kunst & Kids' winkelcentrum Crimpenhof bekend

Krimpen aan den IJssel - De winnaar van de expositie en wedstrijd 'Kunst & Kids' is 15 november jl. bekendgemaakt in winkelcentrum Crimpenhof. De expositie bestond uit 19 doeken die beschilderd en versierd waren door kinderen van scholen en BSO's uit Krimpen aan de IJssel. Bij de prijsuitreiking waren de 3 scholen aanwezig die de meeste stemmen offline en online bij elkaar opgeteld hadden gekregen.

Maar liefst 2000 stemmen zijn uitgebracht op de verschillende kunstwerken. De eerste prijs ging naar de Admiraal De Ruyterschool met in totaal 463 stemmen, zij ontvingen € 500,-. De tweede prijs was voor de Rudolf Steinerschool met 255 stemmen, zij kregen € 250,-. En de derde prijs van € 100,- ging naar de Johannes Calvijnschool met 205 stemmen. De scholen mogen hun prijs vrij besteden.

Gelukkige winnaars

Tijdens de prijsuitreiking in het winkelcentrum werd pas bekend gemaakt door de presentator op welke plaats de scholen waren geëindigd dus dat was heel erg spannend voor de kinderen. Alle kunstenaars kregen als goedmaker voor de spanning een lekkere traktatie. Aansluitend aan de prijsuitreiking zijn ook nog eens Crimpenhof cadeaucheques t.w.v. € 30,- uitgereikt aan 4 gelukkige winnaars, hun kaartje was uit álle ingeleverde stemkaartjes getrokken.

"Wij willen alle kinderen hartelijk danken voor hun inzet en creativiteit, zij hebben er samen voor gezorgd dat er 3 weken lang prachtige kunstwerken te zien waren in Crimpenhof", meldt het winkelcentrum. "Alle doeken worden bij de scholen terug bezorgd zodat ze het kunstwerk een mooi plekje kunnen geven in hun school. Het winkelcentrum wordt op dit moment omgetoverd in warme winterse sferen dus kom zeker nu het kouder wordt gezellig winkelen in Crimpenhof."

Meer berichten