Foto:

Poes Mollie wil graag met pensioen

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze keer is dat Mollie, een poesje van 14,5 jaar jong die de laatste tijd in haar leven alleen maar pech heeft gekend. Zo moest ze bij haar eerste personeel weg wegens het overlijden van haar geliefde personeel en de twee adressen waar ze hierna heeft gewoond hadden het beste met haar voor, maar daar woonde al meerdere katten. Mollie kan niet onder een dak wonen met andere katten of honden.

We zoeken nu dan ook voor Mollie een laatste thuis waar ze tot rust kan komen en lekker kan gaan genieten van haar welverdiende pensioen. Mollie heeft altijd in een rustige eengezinswoning gewoond waar ze graag ook eventjes buiten kwam om een frisse neus te halen, ze bleef dan altijd dichtbij huis in eigen tuin en soms eventjes bij de buren. Lekker op schoot liggen, lekker warm tegen je aan kruipen op bed, gezellig tegen je aan kletsen, en af en toe bedelen voor wat lekkers. Dat is Mollie. Dus op zoek naar een gezellige poes, dan is Mollie een superleuke match!

Heb je veel liefde te geven aan Mollie? Neem dan contact op met Dierenopvangcentrum Krimpen aan den IJssel voor een afspraak. Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze kat te komen kijken. Dit om de rust van onze katten te bewaken en om teleurstelling te voorkomen. Mail daarom naar krimpen@dierenbescherming.nl.

Meer berichten