Het is ook Kerst in Arcade de Korf

Krimpen aan den IJssel - Vrijdag 21 en zaterdag 22 december staat winkelcentrum Arcade de Korf in Krimpen aan den IJssel in het teken van Kerst. Kom tussen 10.00 en 16.00 uur uw (Kerst)boodschappen doen in winkelcentrum Arcade de Korf en maak kans op leuke prijzen!

Doet u op vrijdag 21 en/of zaterdag 22 december voor minimaal € 10,- boodschappen bij één van de winkeliers van Arcade de Korf, kom dan met uw bonnetje tussen 10:00 en 16:00 uur naar het spelplein en speel mee. Geven de door u gekozen sleutels toegang tot de kluis, dan heeft u gewonnen! U wint dan één van de leuke prijzen die door de winkeliers van De Korf beschikbaar zijn gesteld. U mag 1x per dag meedoen.

Maar dat is niet het enige. Kom gezellig langs op het Kerstterras en geniet van een heerlijke warme chocolademelk of een glühwein en proef van de heerlijke Brusselse wafels. Zowel de drankjes als de lekkernijen worden u gedurende deze twee dagen gratis aangeboden door de winkeliers van winkelcentrum Arcade de Korf.
 

Alle activiteiten zijn gratis en worden u aanboden door de winkeliers. Meer informatie over deze activiteit is te vinden op de website www.arcadedekorf.nl of op de Facebookpagina www.facebook.com/arcadedekorf

Meer berichten