Gesprekken Alpha-cursus
Gesprekken Alpha-cursus (Foto: Alpha nederland)

Alpha-cursus Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Ontmoeten, vragen en ontdekken – dat doe je op Alpha. Alpha is een introductie in het christelijk geloof die ook in Krimpen aan de Lek wordt aangeboden. Wereldwijd hebben ruim 25 miljoen mensen in 169 landen een Alpha gevolgd.

In Krimpen aan de Lek gaat op woensdag 16 januari 2019 een Alpha van start. In tien interactieve en gezellige bijeenkomsten ontdekken de deelnemers wat het christelijk geloof inhoudt. Elke avond begint met een lekkere maaltijd. Hét moment om elkaar op een ontspannen manier goed te leren kennen. Na de maaltijd luisteren de Alpha-deelnemers naar een kort, inspirerend verhaal. Elke bijeenkomst staat een ander onderwerp centraal waarover de Alpha-deelnemers doorpraten in kleine gespreksgroepen.

De cursus is gratis en vrijblijvend en wordt gegeven van 19.00 tot ongeveer 21.15 uur op Molendijk 3b in Krimpen aan de Lek. In Nederland hebben ruim 300.000 mensen een Alpha gevolgd. Of je jong of oud, gelovig of niet-gelovig bent; je bent van harte welkom!

Alpha geeft je de kans om de zin van het leven te onderzoeken in een laagdrempelige, leerzame en leuke setting. Er is ruimte voor al je vragen. Kijk voor meer informatie en verhalen van Alpha-deelnemers op alphacursus.nl , of facebookpagina: Hervormde Gemeente Krimpen aan de Lek.

Contact: Mail naar Alpha@kerkaandelek.nl of bel tel. 0653345866

Meer berichten