Bij de vakken voor de vier Youngprogramma's waren de leerlingen actief bezig.
Bij de vakken voor de vier Youngprogramma's waren de leerlingen actief bezig. (Foto: pe)

Positieve sfeer op open dag Comenius Krimpen

Krimpen - De groep 8-leerlingen die tijdens de Open Dag op Comenius Krimpen met drempelvrees het wiskundelokaal binnenstapten, werden door wiskundeleraar Evelina gerustgesteld: "Je begint gewoon met breuken, zoals in groep 7 en 8. Daarna gaan we verder. Je moet opletten, oefenen en gewoon doen. Wiskunde is echt mooi, en bij mij in de klas is het een feest!' De gezichten van de jonge bezoekers klaarden er meteen van op. "

De Open Dag van Comenius Krimpen werd onlangs druk bezocht door zowel leerlingen van groep 7 als groep 8 en hun familie.

Bij de vakken voor de vier Youngprogramma's waren de leerlingen actief bezig: Young Art, Young Science, Young Business en Young Sport.

Directeur Mark Tange van Comenius Krimpen vertelt: "Onze school is ook steeds populairder voor leerlingen uit Ouderkerk, Krimpen aan de Lek en Lekkerkerk. De sfeer tijdens de Open Dag was positief; leerlingen hebben ons veel complimenten gegeven via feedbackkaarten. Uit deze kaarten zullen we nog een prijswinnaar trekken."

Voor wie de Open Dag misliep is de Open Dag-Light op donderdag 21 februari een herkansing. Comenius Krimpen zal dan geopend zijn van 17.00 tot 19.00 uur.

Meer berichten