Foto:

Dier van de week: Stitch zoekt trainingspartner!

Krimpen aan den IJssel - Iedere week zet de IJssel en Lekstreek een asieldier van Dierenopvang Krimpen aan den IJssel in de spotlights. Deze is keer is dat hond Stitch, een sportieve jongeman van bijna 1 jaar. Lenig, wendbaar, atletisch en snel. Voor hem zoeken wij een dito baasje. Stitch is ook slim en snel van begrip, dus het wordt tijd dat hij eindelijk naar een hondenschool mag met zijn nieuwe baas. Eerst voor wat meer gehoorzaamheid maar daarna voor behendigheid, speuren of andere leuke dingen.

Stitch zoekt geen autoritaire baas maar een beste vriend voor het leven. Eentje die weet wat het is om een actieve, wijze hondenbaas te zijn!

Heel eerlijk gezegd is onze wensenlijst nog niet klaar. Want het zou voor Stitch extra fijn zijn als in zijn nieuwe huisje al een levendige, sociale andere hond woont. Stitch is namelijk heel sociaal naar andere honden en kan daar nog een hoop van leren en plezier mee hebben.

Stitch heeft naast al zijn leuke kanten één belangrijk punt van aandacht. Alleen thuisblijven vindt hij erg moeilijk, ook in een bench. Dit zal van stapje voor stapje opnieuw aangeleerd moeten worden. Voor deze vrolijke spring in het veld zoeken wij een gezin zonder kinderen.

Wil je Stitch ontmoeten? Mail dan naar krimpen@dierenbescherming.nl voor een afspraak. Let op: Het is niet mogelijk om zonder afspraak naar deze hond te komen kijken.

Meer berichten