Op zaterdag 6 juli keren de trucks van Monster Jam terug naar De Kuip voor een grote show en wij mogen kaarten weggeven aan de lezers. (Foto: (c) Feld Motor Sports 2018)
Op zaterdag 6 juli keren de trucks van Monster Jam terug naar De Kuip voor een grote show en wij mogen kaarten weggeven aan de lezers. (Foto: (c) Feld Motor Sports 2018) (Foto: Shawn Hancock)

Win kaarten voor de gave show van Monster Jam

Regio -  Monster Jam komt terug naar Rotterdam en deze keer is de show groter dan ooit. En wat nog leuker is: Wij mogen kaarten weggeven aan onze lezers!

Monster Jam keert terug in 2019 met de grootste show op vier wielen vol actie. Beleef hoe coureurs van wereldklasse de fans verbazen met spectaculaire en zwaartekracht tartende prestaties en geniet met de hele familie van een dag vol plezier met een hoog octaangehalte. Monster Jam brengt op zaterdag 6 juli de meest bekende trucks ter wereld naar De Kuip in Rotterdam, die leveren wat fans het liefst willen zien. Met meer races, meer freestyle, meer donuts, meer wheelies, meer actie. Verrassend, verbluffend en onvergetelijk! De Monster Jam® Pit Party, voorafgaand aan de show, geeft fans een unieke kans om de Monster Jam trucks te bekijken, de bestuurders te ontmoeten, foto's te maken en meer!

Winnen

Kans maken op kaarten voor de show? Laat ons dan in een mail aan redactie.ijl@persgroep.nl weten wie jouw favoriete Monster Jam truck is en waarom. Vertel ons ook wat jouw woonplaats is, we mogen namelijk meerdere sets kaarten verloten in de regio en willen deze eerlijk verdelen.

Meer berichten