Raadsleden Krimpenerwaard zetten zich in tijdens NLdoet

Krimpenerwaard - Op 15 en 16 maart steken veel maatschappelijk betrokken Nederlanders de handen uit de mouwen tijdens NLdoet. Dit is de grootste vrijwilligersactie van Nederland, georganiseerd door het Oranje Fonds.

Midden in de samenleving

Overal in het land zijn op 15 en 16 maart leuke vrijwilligersactiviteiten te doen. De raadsleden van de gemeente Krimpenerwaard steken, net als voorgaande jaren, ook weer de handen uit de mouwen tijdens NLdoet.

Op zaterdagochtend 16 maart gaan de fracties verspreid over verschillende kernen aan de slag met het opruimen van zwerfvuil langs de dijk van Opperduit in Lekkerkerk, het vervangen van het straatwerk bij Speeltuin Het Klaverweitje Gouderak en het fabriceren van een werkbank voor de vereniging Lekkerkerk door de tijd project " Molentje van Lekkerkerk". Andere raadsleden helpen bij de familiedag en spelletjesochtend in verzorgingshuis Slothoven Bergambacht en De Breeje Hendrick in Lekkerkerk of gaan de zorgboerderij van Stichting AZOV in Vlist nog mooier maken.

Bent u maatschappelijk betrokken en heeft u net als de raadsleden ook zin om een dag(deel) de handen uit de mouwen te steken in uw eigen gemeente? Meld u aan op www.nldoet.nl. Er komen dagelijks nieuwe activiteiten bij!

Meer berichten