Oogcafé Krimpen a/d IJssel over WMO-voorzieningen

Krimpen aan den IJssel - Op woensdag 3 april 2019 organiseert de Oogvereniging tussen 13.30 en 15.30 uur een oogcafé in Krimpen a/d IJssel. Het oogcafé is een plek waar mensen met een visuele beperking elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Op 3 april staat het oogcafé in het teken van WMO-voorzieningen. Bezoekers zijn welkom in Ontmoetingsruimte Prinsessenpark. Aanmelden is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.

Voor mensen met een chronische ziekte of beperking zijn een aantal belangrijke hulpvoorzieningen geregeld in de Wet Maatschappelijke Ondersteuning. Het hoe en wat rond de WMO is het thema van het Oogcafé Krimpen aan de IJssel op woensdag 3 april 2019 tussen 13.30 en 15.30 uur. Na een kopje koffie of thee zal een medewerker van WMO voorlichting geven over verschillende voorzieningen en vragen beantwoorden.

Locatie en aanmelding

Een oogcafé is een plek waar mensen met een oogaandoening elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen uitwisselen. Dit oogcafé vindt plaats in Ontmoetingsruimte Prinsessenpark aan de Oranjesingel 1 in Krimpen aan de IJssel. De Oogvereniging vraagt een kleine eigen bijdrage van 2 euro per persoon. Aanmelden voor dit oogcafé is mogelijk via bijeenkomstenZH@oogvereniging.nl.

Ook interessant

Oogcafé Krimpen aan de IJssel wordt elke eerste woensdag van de maand georganiseerd in Ontmoetingsruimte Prinsessenpark tussen 13.30 en 15.30 uur. Op woensdag 1 mei geeft Rik Wouters (voorzitter Oogvereniging, regiogroep Zuid-Holland) voorlichting over wat de Oogvereniging kan betekenen voor mensen met een oogaandoening.

Meer berichten