Feestelijke lancering nieuwe website Krimpenerwaard

Krimpenerwaard - Wethouders Janette Hofman en Bert Bening lanceren op donderdag 11 april op feestelijke wijze de nieuwe website van de gemeente Krimpenerwaard.

De nieuwe website is overzichtelijker en gebruiksvriendelijker. Belangrijke informatie is eenvoudig te vinden.

De meest bezochte pagina's, zoals rijbewijs, paspoort en verhuizing doorgeven staan centraal op de nieuwe homepage. Zo kunnen bezoekers eenvoudig en in een paar klikken een afspraak maken of een digitale aanvraag indienen.

Samen met inwoners

Voor het verbeteren van de website heeft de gemeente samengewerkt met een groep inwoners. Zij hebben meegedacht over de menustructuur van de nieuwe website. Daarnaast zijn zij betrokken bij het optimaliseren van een aantal van de meest gebruikte pagina's.

Fotowedstrijd

In februari organiseerde de gemeente een fotowedstrijd voor de nieuwe website. Uit alle inzendingen is een selectie gemaakt. De jury heeft de foto van Emmy van Vliet uitgekozen als winnende foto. Haar foto van de boezemmolen bij de Vlist in de buurt van Haastrecht, staat de komende tijd prominent op www.krimpenerwaard.nl.

Voorleesfunctie

Ook is de website uitgebreid met een voorleesfunctie. Dit maakt de website beter toegankelijk voor mensen die minder goed kunnen lezen.

Verder verbeteren

Een website is nooit af. Met behulp van statistieken en feedback wordt de website steeds verbeterd.

Kunt u iets niet vinden op de website van de gemeente of heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar webredactie@krimpenerwaard.nl.

Meer berichten