Foto:

Programma Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Krimpen aan de Lek - Dit kun je de komende tijd in het Cultuurhuis in Krimpen aan de Lek:

Informatieavond A. Vogel natuurgeneesmiddelen

Op maandag 15 april organiseert DA de Goudsbloem Joh. Verloop i.s.m. het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek, een informatieavond over A. Vogel-geneesmiddelen. De gastspreker Marcel Brienne, bekend van het tv-programma Koffietijd, zal deze avond o.a. de volgende onderwerpen behandelen: Reuma, Slapeloosheid, Stressbestrijding, Overgangsklachten, Bloedsomloop, Weerstand. Er is veel gelegenheid om vragen te stellen.

Aanmelden kan bij de kassa van de DA winkel, telefonisch 0180-511962 of per mail degoudsbloem@dawinkel.nl.

Aanvang: 19.30 uur (inloop is vanaf 19.00 uur).

Toegang is gratis.

Modeshow Doorduyn Mode

Woensdag 17 april presenteert Doorduyn Mode de nieuwe zomercollectie in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Doorduyn Mode heeft een volledig eigen collectie van eigentijdse dames- en herenkleding samengesteld, waarbij draagcomfort centraal staat. Tijdens deze modeshow heeft u de gelegenheid om kleding te passen en aan te schaffen.

Bekijk alvast de collectie op www.doorduynmode.nl.

Tijdstip: van 10.00 uur tot 12.00 uur.

Toegang is gratis!

Muziekcafé - Jamsessieband live in het Cultuurhuis

Op vrijdag 19 april organiseert het Cultuurhuis van Krimpen aan de Lek een Muziek Café. Op deze avond is er onder begeleiding van een vaste band een jamsessie. Je kan spontaan op het podium klimmen om je kunsten te vertonen op bijvoorbeeld gitaar, drums of een blaasinstrument. Je kunt ook van te voren contact met Mac de Roode opnemen als je bijvoorbeeld een specifiek nummer wilt spelen die avond. De vaste band opent de avond met een setje van ongeveer 3 kwartier, waarna iedereen welkom is om met ons te spelen.
Krimpen, laat je horen!

Aanvang: 20.30 uur (zaal open 20.00 uur).

Toegang is gratis!
Info: macderoode@gmail.com

BINGOAVOND 18+

Woensdagavond 24 april is er een BINGOAVOND in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Een gezellige avond met leuke prijzen.

Boekje met 10 kaarten: € 10,00 incl. 1 kopje koffie.

Deur open: 19.00 uur. Aanvang 1e ronde: 19.30 uur.

Koningsdag Kids Party 2019

Op Koningsdag, 27 april, organiseert het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek i.s.m. Muzieklab een kinderdisco voor kinderen t/m 16 jaar.

Ouders zijn welkom voor een hapje en een drankje.

Tijdstip: van 15.00 uur tot 18.00 uur.

Toegang is gratis.

Krimpen aan de Lek 955 jaar in het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek

Het is geen verhaal, het is geen toneel, het is geen musical, het is alles tegelijk!

De geschiedenis van het dorp wordt in beeld gebracht m.b.v. een presentatie, een verteller, acteurs en zangers (mannen, vrouwen en kinderen o.a. van Sabroso kinderkoor) en enkele muzikanten.

U maakt kennis met Dirk III de eerste bouwer van de dijken en met het trieste leven van Jacoba van Beieren. Zo verschijnt ook walvisvaarder Hoogerseijl, de jonge Abraham del Court en de bekende kruidenier Johanna en haar kinderen en haar vader Bouke. Als laatste hoort en ziet u de meest bekende liedjesschrijver en zanger uit Krimpen aan de Lek: Koos Speenhoff.

Reserveer op tijd voor dit unieke evenement!

Vrijdag 10 mei aanvang: 19.00 uur
Zaterdag 11 mei aanvang: 15.30 uur

Entree is gratis, maar verplicht kaarten reserveren via receptie@cultuurhuiskrimpenaandelek.nl of via de balie van het Cultuurhuis Krimpen aan de Lek. Uiterlijke datum ophalen gereserveerde kaarten: donderdag 2 mei (max. 6 kaarten p.p.)


Kom gezellig langs in het Cultuurhuis, de Markt 201 te Krimpen aan de Lek.

Meer berichten