Foto: ERNST KLIP

Outlaw foto expositie bij Slijterij Lenten

Lekkerkerk - De vrienden Dik en Dirk, kroegbaas en oud-chauffeur, wilden samen op de foto. Beide rond de 70 jaar waarop de trefwoorden Amerika-gangers, Route 66 en Vegas van toepassing zijn. Zo ontstond samen met fotograaf Ernst Klip het idee om de mannen vast te leggen als "outlaws". Bijpassende kleding werd gevonden, de lokale manege hielp met paarden, een hondje van de hoefsmid erbij, fraaie locatie gespot bij een oude houten schuur aan de Wetering en zo kon de foto-shoot beginnen. Het resultaat mag er zijn, het is een ware stap terug in de tijd!

Omdat de foto's zo bijzonder zijn worden ze woensdag 17 april getoond tijdens een speciale avond in de winkel van Slijterij Lenten. Op deze avond zullen de twee vrienden in cowboykleding aanwezig zijn. Dik treedt bovendien op met zijn maat Bram als begeleiding op gitaar, om er een rockende avond van te maken. Een slideshow met beamer en canvasdoek op groot formaat met daarop de fotoshoot en een echte bourbon proeverij maken de avond compleet.

Wilt u een tipje van de sluier zien, kijk dan in de etalage van de slijterij, daar staan reeds enkele fraaie exemplaren.

Meer berichten