(Foto: Wijntjesfotografie.nl)
(Foto: Wijntjesfotografie.nl) (Foto: Wijntjesfotografie.nl)

DJ Oliver Heldens geeft show op zijn oude school

Krimpen aan den IJssel - Op woensdag 10 april heeft DJ Oliver Heldens in samenwerking met het Krimpenerwaard College een optreden verzorgd voor alle leerlingen. Oliver Heldens is oud-leerling en was graag bereid zijn wereldtour af te sluiten met een bezoek aan zijn oude school.


Oliver overhandigde na zijn spetterende optreden samen met Joost Burger van SLAM FM een 3D geprint borstbeeld aan twee leerlingen van de leerlingenraad. Deze 3D print heeft hij ontvangen op het ADE (Amsterdam Dance Event ) van Slam FM. Uiteraard krijgt dit beeld een prominente plek in de school. Als waardering voor de school en de huidige leerlingen zijn er kaarten verloot zodat enkele leerlingen te gast mogen zijn bij het concert van afgelopen zaterdag in de Maassilo.
Het is overigens niet de eerste keer dat Oliver Heldens op de school heeft opgetreden: bij het slaan van de eerste paal van het nieuwe gebouw en tijdens zijn eigen examenfeest stond hij ook al achter de draaitafel. Zijn talent was toen al over de landsgrenzen bekend. Oliver Heldens is inmiddels vier jaar van school en reist sinds zijn doorbraak als beroemde DJ ongeveer non-stop de wereld over. Andere bekende oud-leerlingen zijn onder andere Paul de Leeuw, Victoria Koblenko en Giovanni van Bronckhorst.

Meer berichten