V.l.n.r.: Judith, Mike, Koen, Anne Marie, Arnoud, Martin (en Astrid, door werk afwezig) zijn tussen de 12,5 en 25 jaar lid van de Krimpense Muziekvereniging Concordia.
V.l.n.r.: Judith, Mike, Koen, Anne Marie, Arnoud, Martin (en Astrid, door werk afwezig) zijn tussen de 12,5 en 25 jaar lid van de Krimpense Muziekvereniging Concordia. (Foto: )

Zeven jubilarissen bij Melody & Percussionband van Concordia

Krimpenerwaard - Woensdagavond 17 april jl. had de Melody Percussionband maar liefst 7 jubilarissen in haar midden. Op zaterdagavond 11 mei aanstaande kunt u met de jubilarissen en de andere leden een feestje komen vieren tijdens het "Eurovision Song Concert".

De Melody Percussionband o.l.v. Jan de Kwant en Martien Slingerland staan dan weer garant voor een oergezellig avondje uit in De Tuyter. Alle Songfestival liefhebbers kunnen hun hart ophalen in de week voorafgaand aan de officiële "Eurovision Song Contest" in Israël. Heeft u zin om zich uitbundig te kleden? Schroom niet, we gaan er een leuke avond van maken!

Ook de band van het afgelopen grote jubileumconcert is van de partij, dit keer bezet door Ronald Kooiman, Michiel Kuiper, Edwin Roor en Martin Snel. De presentatie is in handen van DJ Peter van Embden. Bestel snel uw kaarten à € 7,50 via info@concordiakrimpen.nl of koop aan de zaal op de avond zelf. Het concert begint om 20.00 uur, de zaal gaat open om 19.30 uur.

Meer berichten