De opbrengst van deze editie van het korenfestival gaat naar twee goede doelen: De Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard en Uitjes langs de Lek.
De opbrengst van deze editie van het korenfestival gaat naar twee goede doelen: De Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard en Uitjes langs de Lek. (Foto: pr)

Benefietkorenfestival voor de negende keer in Amicitia!

Lekkerkerk - Op zaterdag 11 mei wordt voor de negende keer een benefietkorenfestival georganiseerd in Amicitia te Lekkerkerk. Gedurende de dag treden 12 verschillende zanggezelschappen op.

Vanaf 12.00 uur wordt het programma geopend door de Melody Percussion Band van Muziekvereniging Lekkerkerk en vervolgens treden nog 11 koren op. Het volledige programma wordt nog bekendgemaakt. Verteld organisatrice Jacky Scheer.

De opbrengst van deze editie van het korenfestival gaat naar twee goede doelen: De Samenloop voor Hoop Krimpenerwaard en Uitjes langs de Lek. We vragen twee euro entree en de mensen kunnen de hele dag in en uitlopen. Ook gaan we weer prijzen verdelen met het rad van avontuur! De prijzen worden geschonken door lokale winkeliers in Lekkerkerk. Vorige edities was de opbrengst rond de twee duizend euro en dit werd evenredig verdeeld over de twee goede doelen.

"We gaan er weer een gezellige dag van maken en hopen natuurlijk zoveel mogelijk geld in te zamelen voor de goede doelen."

Meer berichten