Jessey-Joy uit Krimpen aan den IJssel zoekt steun voor haar project.
Jessey-Joy uit Krimpen aan den IJssel zoekt steun voor haar project.

Steun Krimpense sopraan Jessey-Joy Spronk

Krimpen a/d IJssel - De talentvolle, in Krimpen aan den IJssel geboren en getogen sopraan Jessey-Joy Spronk en haar project. Uit honderden mensen over de hele wereld is ze geselecteerd om deze zomer in Reno, Nevada mee te doen aan het prestigieuze Young Artist Program van het Institute for Young Dramatic Voices.

Om reis en verblijf te kunnen financieren, is Jessey een crowdfunding project gestart. Na afloop van het project zal ze alle donateurs bedanken met een geweldig concert in de Breepleinkerk in Rotterdam op zaterdag 22 juni om 19.30 uur. Een aantal musici reist met haar mee van Berlijn, waar Jessey nu studeert, naar Rotterdam. Ook zij zullen te horen zijn: zes fantastische zangers en zangeressen, met indrukwekkende stemmen en een pianist.

Een van de zangers is Jessey's huidige docent Anooshah Golesorkhi. Hij is een prachtige bariton, die in de grote operahuizen van de wereld zingt. Jessey is niet alleen een fantastische operazangeres, zij is ook een heel leuk en mooi mens. Met haar stem en met wie ze is, weet ze velen te raken. Deskundigen denken dat Jessey een grote toekomst wacht in de operawereld.

Jessey steunen kan via:  https://www.voordekunst.nl/projecten/8730-jesseys-american-dream

Meer berichten